Meer ruimte op zolder:


Werkwijze

Onze werkwijze
Transparantie, advies op maat en heldere kosten staan centraal bij Verhoef Dakramen. Binnen vijf tot zes weken vanaf de start van de opdracht geniet u van een schitterende dakkapel. Ook onze werkwijze blinkt uit in helderheid. We zetten de fases voor u op een rijtje.

 1. Bezoek aan huis
  Graag komen we vrijblijvend bij u langs om uw specifieke situatie te bekijken. We meten in en adviseren u over de mogelijkheden.
 2. Offerte
  Op basis van uw situatie en wensen stellen we een offerte op. Hierin vindt u de totaalprijs. Bij Verhoef Dakramen is nooit sprake van verborgen kosten of nacalculatie. U weet dus vooraf exact wat de kosten zijn.
 3. Planning
  Is de offerte akkoord, dan plannen we de plaatsing van de dakkapel in overleg met u in.
 1. Plaatsing en montage
  Op de afgesproken dag komen we bij u langs voor plaatsing en montage. We zorgen ervoor dat u hier zo min mogelijk last van heeft. Zo is uw dak altijd binnen een dag wind- en waterdicht.
 2. Afwerking
  Als we dit met u hebben afgesproken, zorgen we voor de afwerking, bijvoorbeeld met timmer- en stucwerk. Onze dakkapellen worden standaard schilderklaar opgeleverd.
 3. Garantie
  Is de dakkapel eenmaal geplaatst, dan kan het genieten beginnen. Over onderhoud hoeft u zich geen zorgen te maken. Onze dakkapellen zijn onderhoudsarm en we leveren standaard tien jaar garantie op de dakkapel en montage.

Hoge klanttevredenheid
Dat onze werkwijze aansluit bij de behoeften van onze klanten, blijkt uit de hoge klantscores. Bekijk de mening van onze klanten.