Meer ruimte op zolder:


Soorten dakkapellen

Voor elke behoefte en dak de juiste dakkapel
Zoveel mensen, zoveel wensen. Dat geldt zeker voor de uitstraling van uw woning. Daarom levert Verhoef Dakramen uiteenlopende soorten dakkapellen. Met een klassieke houten of juist strakke, robuuste uitstraling. Al dan niet voorzien van rolluiken, zonne- en/of insectenwering en met elke denkbare afmeting.

Onze dakkapellen zijn in te delen in twee hoofdcategorieën: traditioneel en vergunningsvrij.

Traditionele dakkapel
In kunststof uitgevoerde dakkapellen die in nagenoeg elke kleur leverbaar zijn. Een standaardproduct, dat met maatwerk volledig is af te stemmen op uw specifieke behoeften. Leverbaar met of zonder rolluik.

 

VELUX-dakkapel
Door een slimme constructie is een vergunningsvrije dakkapel te realiseren. U zult versteld staan van de geweldige lichtinval – door toepassing van VELUX-dakramen – en de extra ruimte die u hiermee creëert.

Welke dakkapel past bij u?
De mogelijkheden van een dakkapel zijn ongekend bij Verhoef Dakramen. U kunt bij ons ook terecht voor een baskapel. In plaats van alle opties op te noemen, vertellen we het u liever persoonlijk. Maak een vrijblijvende afspraak.

Wat kost een dakkapel?
De prijs van een dakkapel is afhankelijk van een groot aantal factoren, waaronder het soort dak en de dakhoek, het gewenste model, afmetingen en eventuele opties.

Om u toch een idee te geven: Verhoef Dakramen levert al een dakkapel vanaf 4.500 euro, inclusief complete montage.

Maak een vrijblijvende afspraak om de mogelijkheden te bespreken.